112

OBW overtuigt in oefenwedstrijd tegen Viod

Archief
Archief

De Zevenaarse voetbalvereniging OBW won zondag in een nuttige oefenwedstrijd overtuigend van het Doetinchemse Viod. Het werd 2-0.

De derdeklasser uit Zevenaar was de tweedeklasser uit Doetinchem op het eigen sportpark de baas.

Verjongde ploeg

Viod trad aan met een verjongde ploeg omdat enkele dragende spelers naar andere clubs zijn vertrokken. Dit was merkbaar en het was aan keeper Willem Thijssen van de Doetinchemmers te danken dat de score niet nog verder opliep in het voordeel van de Zevenaarders.

Eerste schot op doel

Dat OBW het beste van het spel had, bleek het duidelijkst in de eerste helft. De Doetinchemmers losten pas in de 21e minuut het eerste schot op doel. Tot dan toe was vooral OBW – met een ploeg die nauwelijks wijzigingen kent ten opzichte van vorig seizoen – op de helft van de tegenstander actief. In de tweede helft bleek de wedstrijd wat meer in evenwicht, maar uiteindelijk was OBW toch te sterk. De Zevenaarse ploeg gaat komend seizoen een gooi doen naar de titel.