112

Groep 8 van De Tragellijn in Lobith in race muzikaalste klas van het land

Foto: Archieffoto Muziekschool Zevenaar

Het zijn spannende tijden voor groep 8 van basisschool De Tragellijn in het Zevenaarse dorp Lobith . De klas gaat de strijd aan met scholen uit andere provincies in een nieuw seizoen van Lang Leve de Muziek Show.

Twaalf klassen uit de twaalf Nederlandse provincies gaan de muzikale strijd met elkaar aan. De Tragellijn uit Lobith is de beste van Gelderland.

Leerkrachten

Naast de klassen moeten ook de leerkrachten – in het geval De Tragellijn is dat juf Mendy – aan de bak om de gewilde bokaal mee naar huis te kunnen nemen. Presentator Buddy Vedder wordt elke aflevering bijgestaan door co-hosts als Nicky Romero, Emma Heesters, Romy Monteiro en Jamai.

Drie provincies

Iedere aflevering strijden drie provincies tegen elkaar. Na vier afleveringen zijn er vier klassen over die het elkaar lastig gaan maken in twee halve finales. Koningin Máxima ontvangt, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, voor Lang Leve de Muziek Show drie kinderen op Huis ten Bosch. Tijdens deze bijzondere ontmoetingen praat zij met de kinderen over hun muzikale passie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen