Kerst voor alleenstaanden bij Zevenaarse Eet-Lokaal

Foto: Pablo van Dick

Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen in Zevenaar biedt op Tweede Kerstdag de mogelijkheid alleenstaanden van een kerstdiner te laten genieten.

Het aantal alleenwonenden in Nederland neemt explosief toe en Pablo van Dick, eigenaar van Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen in Zevenaar raakte in oktober in contact met Ageeth Leemkuil tijdens haar bezoek aan het restaurant. Leemkuil vertelde dat ze met kerst niet alleen buiten de deur wil eten. ‘Ik ben sinds 1,5 jaar weduwe, woon sinds kort in Zevenaar en probeer een nieuwe start te maken’, liet ze hem weten.

Tafel reserveren

Voor Pablo van Dick was dit een trigger en hierdoor ontstond het idee om een tafel te reserveren voor mensen die met de Kerstdagen alleen zijn, speciaal voor het kerstdiner op Tweede Kerstdag.

Oproep

Eet-Lokaal ziet het als een uitdaging en wil via de media een oproep doen om deze mensen op een positieve wijze bij elkaar te brengen. Niet alleen zijn, maar samen met een of meerdere leeftijdsgenoten van rond de 60 / 70 jaar aan het kerstdiner. Neem contact op met Eet-Lokaal om op te geven voor het kerstdiner op Tweede Kerstdag. Voor meer informatie: eet-lokaal.com/kerst/ of bel je naar 0316-242409.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen