Voorlichting over verslaving in Lobith

Foto: CC0

In het Zevenaarse dorp Lobith wordt op woensdag 6 november een voorlichtingsavond over verslaving gegeven. Welzijnsinstelling Caleidoz organiseert de bijeenkomst.

Sommige jongeren lopen een verhoogd risico verslaafd te raken aan zaken als alcohol en drugs. Maar ook teveel gamen of schulden opbouwen door (online) gokken komt steeds vaker voor.

Ouders en opvoeders

Op advies van enkele ouders organiseert Caleidoz de informatie-avond. Alle ouders en opvoeders uit de gemeente Zevenaar die meer willen weten zijn welkom op woensdag 6 november.

Drugskoffer

Iriszorg is aanwezig met de drugskoffer en laat alle producten zien. Iriszorg is het regionale kenniscentrum en expert op het gebied van allerlei soorten verslavingen. Wijkagent Hans Reijmer zal vertellen over wat hij tegenkomt in de praktijk en wat de politie doet om erger te voorkomen. Het jongerenwerk sluit af door haar ervaringen te delen en geeft informatie over alle hulpverlening die in de gemeente Zevenaar beschikbaar is.

De Sfinx

De entree van deze informatieavond is gratis. De koffie en thee staat woensdag 6 november in De Sfinx klaar vanaf 19.00 uur. Iriszorg, de politie en het jongerenwerk geven presentaties van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur. Info en aanmelden kan via www.de-sfinx.nl of door te bellen met het jongerenwerk van Caleidoz op 0316-542794. Jongerencentrum De Sfinx zit in het Gildehuis aan de Dorpsdijk 16 in Lobith.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen