112

Zevenaarse politie houdt man met drugs aan

Politiebureau van Zevenaar
Foto: Nieuws.nl

De Zevenaarse politie heeft donderdag een 19-jarige man uit Arnhem aangehouden. In de buddyseat van zijn snorfiets trof de politie hennep en hasj.

Ter hoogte van station Zevenaar verleende de man geen voorrang aan ons met zijn snorfiets, laat de politie in een verklaring op de eigen Facebookpagina weten.

Stopteken

‘Toen wij hem een stopteken gaven negeerde hij deze en ging er als een speer vandoor. Bij zijn vlucht reed de verdachte bijna een man aan die daar liep met zijn hond. Door de bijna aanrijding viel de verdachte en rende verder om aan ons te ontkomen’, vervolgt de politie. ‘Bij de achtervolging kregen wij hulp van een alerte burger die ons een lift gaf, zodat we de verdachte konden aanhouden. Dit lukte uiteindelijk in een voortuin van een woning in de buurt van het station.’

Snorfiets

In de buddyseat van de achtergelaten snorfiets trof de politie in totaal meerdere zakken hennep aan met een totaal gewicht van 78.10 gram en zakken hasj, met een totaal gewicht van 26.87 gram. Dit verklaarde volgens de politie het vluchten van de verdachte.

Reacties