112

Dierverzorgingsdiploma behalen bij Rosorum

Foto: Marijke de Both

In de herfstvakantie kunnen kinderen een dierverzorgingsdiploma behalen bij Kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Ook is er op 6 en 7 november een Halloweentocht.

Dat meldt Rosorum in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.

Verzorgen

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen in de herfstvakantie van maandag 25 t/m vrijdag 28 oktober in vier middagen leren over het verzorgen van de dieren van de kinderboerderij. Aan het eind van de week krijgen de kinderen een diploma. De kosten bedragen € 10,- per kind. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via de website www.kinderboerderijrosorum.nl.

Halloweentocht

Op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 organiseert Kinderboerderij Rosorum een spannende Halloweentocht voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Dit jaar is Kapitein Roodbaard een grote schat op het spoor. Maar deze wordt bewaakt door de mysterieuze en machtige Zeekoningin! Welke dappere piraatjes willen de kapitein vanaf 18.00 uur komen helpen met het veroveren van de schat?

Klik op beeld voor vergroten.

De kosten bedragen € 4,- per kind. Er kan per gezin 1 ouder/verzorger meelopen. Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs nodig. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 31 oktober alleen via www.kinderboerderijrosorum.nl.

Reacties