112

Rijnstate Vriendenfonds krijgt donatie van Bunzl Retail en Industry

Foto: Bunzl Retail en Industry

Bunzl Retail en Industry heeft een donatie aan het Rijnstate Vriendenfonds gedaan. Het fonds maakt onder andere meer mogelijk voor de patiënten in  Rijnstate, waartoe ook het Zevenaarse ziekenhuis behoort, maar ook voor het zorgpersoneel in deze moeilijke tijd.

Bunzl Retail en Industry wil met de donatie de patiënten en het personeel een hart onder de riem steken en een bijdrage leveren aan belangrijke toekomstige projecten, meldt collega-website Arnhem.nieuws.nl.

Klik op beeld voor vergroten

archieffoto: Zevenaar.nieuws.nl

Waarom deze actie?

De druk op de zorg en het personeel is hoog, zeker tijdens de feestdagen. Maar ook de patiënten die tijdens deze periode in het ziekenhuis liggen kennen een zware tijd. ´Genoeg redenen om deze mensen een hart onder de riem te steken. We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Voor onze medemens. We waarderen de zorgmedewerkers enorm. Zij staan dag en nacht klaar voor mensen uit de omgeving, ook voor onze medewerkers die veelal uit deze regio komen,’ zegt Wilbert van Wachtendonk, Managing Director Bunzl Retail en Industry.

Klik op beeld voor vergroten.

archieffoto Zevenaar.nieuws.nl

Acties Rijnstate Vriendenfonds

Speciaal voor alle patiënten en zorgmedewerkers zijn er al een aantal acties georganiseerd in december. Zo is er een Vriendenfonds kerstboom ontstoken, een lichtpunt in de donkerste periode van het jaar. Bunzl Retail en Industry wilde graag ‘een hartje’ doneren voor de patiënten en het zorgpersoneel tijdens de feestdagen en bijdragen aan een bijzonder project. Zo wordt er mede van deze donatie aan Jolande van der Kemp, Manager Rijnstate Vriendenfonds, een uniek speelterras gerealiseerd voor de zieke kinderen op de afdeling Kindergeneeskunde zodat ook zij in een veilige omgeving even onbezorgd kunnen spelen en genieten. ‘Zo maken we samen het verschil,’ aldus Wilbert.

Reacties

Cookieinstellingen