IVN houdt zaterdag 11 juni Slootjesdag in Zevenaar

Foto: Marijke de Both

IVN houdt op zaterdag 11 juni weer de landelijke Slootjesdag. De Liemerse werkgroep organiseert in Zevenaar deze buitenactiviteit speciaal voor kinderen.

Tussen 10.00 en 12.30 uur kunnen de deelnemers zich melden op de locatie hoek Ringbaan Noord – Spaansmaat ter hoogte van de rotonde Spaansmaat, zo meldt IVN in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.

Diertjes

Alle jongens en meisjes zijn van harte welkom om met hun (groot)ouders te ontdekken welke diertjes er allemaal in het water leven. Het IVN zorgt voor schepnetjes, bakjes en loepjes. Het is verstandig om laarzen en/of oude schoenen aan te trekken, want je kunt nat en vies worden!

Bijdrage

Aan deelname aan deze excursie zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt door IVN – De Liemers op prijs gesteld. Aanmelden via de website https://www.ivn.nl/afdeling/de-oude-ijsselstreek/activiteiten/doe-mee-aan-de-slootjesdag-in-zevenaar-1 is zeer gewenst laat de organisatie weten. Voor meer informatie: Johan Caldenhoven, tel. 0316-333612

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen