112

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomst op het gebied van echografie

Foto: Nieuws.nl

Rijnstate, waartoe ook het Zevenaarse ziekenhuis behoort, en Philips hebben een langetermijnovereenkomst getekend over het leveren van echografie-apparatuur.

Rijnstate meldt in een nieuwsverklaring dat Philips verschillende echografie-apparaten gaat leveren voor drie Rijnstate-locaties, verspreid over zeventien afdelingen.

Klik op beeld voor vergroten.

Geboortezorg

Onderdeel van deze overeenkomst is de aanschaf van zeer geavanceerde toestellen voor cardiologisch, vasculair of radiologisch onderzoek en toestellen die worden ingezet voor gynaecologie en geboortezorg. Er worden ook ‘mobiele-toestellen’ aangeschaft die worden gebruikt op de Spoedeisende Hulp (SEH) en andere afdelingen waarbij onafhankelijk van de locatie een diagnose gesteld moet worden.

Diagnoses

Philips levert niet alleen apparatuur, maar ook services en educatie om het gebruik van de apparatuur te ondersteunen en de workflow te verbeteren. Daarnaast wordt ook gekeken naar optimalisatie van het gebruik van de apparatuur. Slimme software maakt het mogelijk om diagnoses uit te voeren op afstand, aldus Rijnstate.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen