Wensboom in binnentuin Zevenaarse Eet-Lokaal

Foto: CCO

In de binnentuin van Eet-Lokaal op het Landgoed Huis Sevenaer in Zevenaar staat vanaf 6 december een 5 meter hoge wensboom.

December is de maand van feesten en samenzijn. Een gevoel van warmte en liefde is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Klik op beeld voor vergroten

Pablo van Dick op de plek waar de boom komt.

Klein beurs

Voor Pablo van Dick, eigenaar van Restaurant Eet-Lokaal in het centrum van Zevenaar, was dit een trigger en hierdoor ontstond het idee om deze decemberperiode wensen in vervulling te laten gaan voor mensen die moeten leven met een kleine beurs. ‘Samen met enkele andere bedrijven en organisaties roepen we mensen op om een wens voor een ander in onze wensboom te hangen. We willen die ander met het in vervulling gaan van de wens wat verlichten in het begin van het nieuwe jaar, ’ zegt Van Dick.

Wens

De 5 meter hoge wensboom staat vanaf 6 december in de binnentuin van Eet-lokaal op het Landgoed Huis Sevenaer. De hele maand december kunnen mensen hier een wens ophangen. Van Dick: ‘Door samen te werken met andere organisaties zullen we mensen bijvoorbeeld verlichten met een diner voor twee, een nieuwe kledingoutfit, een met bloemen versierd huis, of bijvoorbeeld een dagje uit.’

Ronde Tafel 95

De heren van serviceclub Ronde Tafel 95 de Liemers leveren reeds vele jaren een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. Het is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert maar daarnaast aan service doet. Met hun netwerk en mankracht willen zij deze actie ondersteunen en een of meer wensen in vervulling laten gaan.

Voor meer informatie: bezoek de website www.eet.lokaal.com of vanaf 6 december de binnentuin van Eet-Lokaal aan de Markt 25 op het Landgoed Huis Sevenaer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen