Open Podium in Babberichse Kulturhus op 24 februari

Tuesday Moon
Tuesday Moon
Foto: pr De Borg

In het Zevenaarse dorp Babberich staat op 24 februari het eerste Open Podium op het programma van het Kulturhus in Babberich (in locatie De Borg).

Dat meldt de organisatie in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht. De avond wordt geopend door zangeres Helma van Manen, daarna treedt het duo Tuesday Moon Band op en de avond wordt afgesloten door de cover/party band SLIP.

Zangeres

Zangeres Helma van Manen heeft jarenlang  in Babberich gewoond, maar woont sinds vier jaar in Zeddam.  Zingen is haar passie en loopt als een rode draad door haar leven. Helma heeft met haar prachtige stem al veel mooie optredens mogen verzorgen in o.a. Het Musiater in Zevenaar, de stadsbrouwerij en tijdens trouwplechtigheden. Haar repertoire bestaat poprock, ballads en popsongs.

Percussie

Het duo Tuesday Moon uit Nijmegen bestaat uit Odin Dekkers ( zang, gitaar en mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar en percussie) Naast covers van mooie liedjes spelen zij ook steeds meer eigen werk. Dit duo zorgt er voor dat elk optreden een feest wordt van muziekplezier.

Bespringt

De vijfkoppige band SLIP uit Arnhem bespringt in het weekend het podium en demonstreert hoe zij een feestje kunnen bouwen waarbij stilzitten volgens de organisatoren van het Open Podium geen optie is. Hoewel SLIP bestaat uit vrij jonge mannen spelen zij  covers uit de jaren zestig tot en met heden. Van de Beatles tot Stevie Wonder en van Golden Earing tot Queen.

Het Open Podium begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen