Burltocht B&B en Wellness De Waalhoeve

Foto:

advertorial

Al een aantal jaren organiseert B&B en Wellness De Waalhoeve in september bijzondere Burltochten waarbij op mooie locaties, in samenwerking met De Woudloper, de bronstijd van de edelherten wordt gespot.

Nieuw dit jaar is op vrijdag 30 juni een reeën-tocht laat De Waalhoeve weten.

‘Er wordt verzameld om 17.30 uur bij De Waalhoeve in het Zevenaarse dorp Angerlo waarbij u wordt ontvangen met een seizoen soep en hout gestookt stokbrood met diverse heerlijke streekproducten van Liemerse boerderijen. Met eigen vervoer vertrekken we naar een speciaal gebied waar De Woudloper je meeneemt in de wereld van de reeën en we kunnen kennismaken met deze prachtige dieren. Met meegebrachte voorwerpen zal er uitleg worden gegeven over het leefgebied van de reeën. Na de tocht kunt u rond 21 uur zelf huiswaarts keren. Kosten voor deze belevenis zijn 22,50 pp. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar dus meld u zsm aan. Voor vrijdag 29 én zaterdag 30 September 2023 kunt u zich aanmelden voor de burl-tocht: dit jaar maar liefst 2 data waarop we de edelherten gaan bezichtigen! We verzamelen rond 16 uur en starten, onder uitleg en presentatie over de edelherten door de Woudloper, met een kop herfstsoep en hout gestookt stokbrood om daarna met eigen vervoer (of gezamenlijk) naar de Veluwe te rijden en na een wandeltocht op een schitterende locatie aan te komen waar we de edelherten gaan spotten. Terug op onze locatie zullen we genieten van een wild stoofpot boven knapperend vuur en een drankje om alle avonturen te bespreken,’ aldus De Waalhoeve.

Klik op beeld voor vergroten.

De tocht zal rond 22.30 uur eindigen en is 35,- pp excl. evt. extra drankjes. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar dus meld u zo spoedig mogelijk aan. Aanmelden kan via [email protected] Na een kleine aanbetaling, welke u via mail toegezonden krijgt, is uw plekje definitief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen