3 Oever Festival strikt Trio Jo Sea

Foto: CCO

Trio Jo Sea uit Arnhem, zal naast Big Band HAN en het Doppler Trio komend weekend optreden tijdens het 3 Oever Festival.

De muzikanten betreden het podium van een schip op de festivalzaterdagavond van 21 september. Op die avond is er een vaartocht met Rederij Witjes. Het vertrek is vanaf de kade in het Zevenaarse dorp Tolkamer.

Oevers

Het 3 Oever festival wordt in het derde weekend van september gehouden. Tijdens dit culturele festival aan de oevers van Rijn, Waal en Pannerdens Kanaal, kan het publiek van ‘pleisterplaats naar atelier, van pont naar tentoonstellingsplek en van kerk naar kroeg’.

Oproep

Behalve muzikanten, toneelspelers, schilders, beeldhouwers, verhalenvertellers en andere kunstenaars heeft de organisatie eerder dit jaar ook een oproep gedaan om meer vrijwilligers aan zich te binden; mensen die de weg wijzen, tenten bouwen, folders uitdelen, één van de vele locaties coördineren en borden plaatsen.

200 artiesten

200 artiesten bespelen de oevers tijdens de editie 2019. Op ruim 60 locaties nemen meer dan 50 beeldende kunstenaars, veelal uit de regio, bezoekers mee op ‘culturele ontdekkingstocht’.

Heerlijckheid Herwen

Het 3 Oever Festival vindt plaats in de Gelderse Poort, een natuurgebied aan de oevers van Rijn en Waal. Het festival kent 3 pleisterplaatsen, te weten: De Heerlijckheid Herwen in het Zevenaarse dorp Herwen, Kunstatelier Marjolijn Rigtering aan de Zalmstraat in Millingen en Piramide aan de Waal in Hulhuizen bij Gendt.

Zie ook: Kaartverkoop 3 Oever Festival van start

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen