Zevenaar op IJs houdt vrijwilligersavond

Foto: CC0

Stichting Zevenaar op ijs houdt een vrijwilligersavond op maandag 11 november bij TENDU in Zevenaar.

Stichting Zevenaar op ijs heeft de afgelopen weken vrijwilligers gezocht om te helpen bij de schaatsbaan die aan de Oude Doesburgseweg komt te liggen.

Parkeerterrein

Jan Heemskerk (Jumbo Heemskerk), voorzitter van de stichting, wil dat na een jaar afwezigheid weer een ijsbaan in Zevenaar komt te liggen. De schaatsbaan verschijnt van 7 december 2019 tot 11 januari 2020 op het parkeerterrein van deze weg. Oorspronkelijk was het idee om schaatsers tot 4 januari plezier te geven.

Vrijwilligers

Jan Heemskerk heeft al een enthousiaste groep mensen om zich heen verzameld om de organisatie op zich te nemen.

Koek en zopie

De baan is dagelijks van 14 uur tot 20.30 uur geopend en het is de bedoeling om in shifts van 3 uur met 8 personen te werken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: schaats-uitgifte, kaartcontrole, baantoezicht en koek en zopie.

Informatie-avond

Vrijwilligers hebben bij de informatie-avond aanstaande maandag gelegenheid om kennis te maken met het bestuur, de schaatsbaan, de plannen en de taken. Iedereen is welkom en er is een drankje en een hapje. Aanmelden kan via [email protected], dit is niet verplicht. De avond is van 20 uur tot 21.30 uur bij TENDU aan de Didamseweg 160, 6902 PE Zevenaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen