112

Coronavirus: Zevenaars ziekenhuis beschermt bezoekers en medewerkers

Foto: CC0

Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn bezoekregels en bezoektijden van ziekenhuis Rijnstate in Zevenaar aangepast.

Patiënten die (mogelijk) het coronavirus hebben liggen op een aparte afdeling. Hier is één bezoeker per patiënt welkom tussen 17 uur en 18 uur. Het ziekenhuis adviseert echter zoveel mogelijk te (video)bellen.

Intensive Care en kraamafdeling

Op de Intensive Care worden er in overleg met de familie afspraken gemaakt over bezoek. Op de afdelingen Kindergeneeskunde en Neonatologie zijn alleen de ouders welkom. Deze bezoektijden zijn niet gewijzigd. Op de kraamafdeling is één bezoeker per dag welkom. Hier valt ook de partner (of begeleider) onder. Over het tijdstip worden in overleg met de afdeling afspraken gemaakt. Een partner (of begeleider) mag niet blijven slapen.

Overige afdelingen

Op andere afdelingen is tussen 19 uur en 20 uur één bezoeker per patiënt welkom. Ook hier wordt geadviseerd zoveel mogelijk te (video)bellen. Mensen die verkouden zijn of griepklachten hebben zijn niet welkom voor bezoek aan het ziekenhuis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen