Nominaties Zevenaarse aangepaste sporters voor sportprijs

Foto: CC0

Voor de aangepaste sporter van het Jaar in de Liemers zijn para-amazone Demi Vermeulen en werpster Noortje van Bindsbergen uit Zevenaar en  zitvolleybalster Renske den Haan uit Duiven genomineerd.

De Liemerse Sportprijs is nieuw leven ingeblazen en op donderdag 13 december worden de winnaars bekendgemaakt in cultuurcentrum Ogtent in Duiven.

Voetbalteam DCS

Eerder al werd bekend dat het voetbalteam DCS 1 uit Zevenaar, eredivisie zeilteam WSVGiesbeek en D-Unit dancecrew uit de Liemers zijn genomineerd voor het Liemerse sportteam van het jaar. En voor de Arofitt Sportvrouw van het jaar in de Liemers zijn atlete Famke Heinst (Spijk), atlete Bregje Sloot (Lobith) en schietkampioene Mandy Mulder (Zevenaar) in de race. Voor de Sportcoach van het Jaar in de Liemers maken de Zevenaarse atletiekcoach Titus Fierkens, tang soo do karateleraar Peter van de Schepop uit Arnhem en tenniscoach Marko Kroes uit Duiven kans op de hoofdprijs. In de categorie Sportman zijn genomineerd: atleet Frank Futselaar (Westervoort), triatleet Hugo Boschker (Duiven) en tennisser Wesley Koolhof (Duiven).

Sporteditie

Sporters uit de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort  en Doesburg en de plaatsen Didam, Loil en Nieuw-Dijk komen in aanmerking voor de prijzen. Deze keuze is gemaakt op basis van het verspreidingsgebied van de Liemerse sporteditie van De Gelderlander.

Businessclub

Voorheen werd de verkiezing georganiseerd door de aan de Zevenaarse voetbalvereniging DCS gelieerde businessclub. Nu is de organisatie in handen van drie Liemerse gemeenten, die samenwerken met De Gelderlander, het Liemers College en het Candea College.

 

Zie ook:  Liemerse sportprijs nieuw leven ingebelazen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen