Zevenaar op IJs zoekt extra handjes

Foto: CC0

Stichting Zevenaar op ijs zoekt vrijwilligers om te helpen bij de schaatsbaan die aan de Oude Doesburgseweg komt te liggen. Op 21 november is er een vrijwilligersavond, waar meer informatie wordt gegeven.

Jan Heemskerk (Jumbo Heemskerk), voorzitter van Stichting Zevenaar op ijs, wil dat na een jaar afwezigheid weer een ijsbaan in Zevenaar komt te liggen. De schaatsbaan verschijnt van 7 december 2019 tot 11 januari 2020 op het parkeerterrein van deze weg. Oorspronkelijk was het idee om schaatsers tot 4 januari plezier te geven.

Vrijwilligers

Jan Heemskerk heeft al een enthousiaste groep mensen om zich heen verzameld om de organisatie op zich te nemen, maar zoekt meer vrijwilligers.

Koek en zopie

De baan is dagelijks van 14 uur tot 20.30 uur geopend en het is de bedoeling om in shifts van 3 uur met 8 personen te werken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: schaats-uitgifte, kaartcontrole, baantoezicht en koek en zopie. Aanmelden kan via [email protected]. De minimale leeftijd is 18 jaar of vanaf 16 jaar onder begeleiding.

Vrijwilligersavond

De vrijwilligersavond op 21 november, waar meer informatie wordt gegeven, is van 20 uur tot 21.30 uur bij TENDU, Didamseweg 160 in Zevenaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen