3 Oever Festival zoekt vrijwilligers

Optreden tijdens een festival.
Optreden tijdens een festival.
Foto: CC0

Het 3 Oever Festival 2020 zoekt vrijwilligers. Het evenement wordt dit jaar in het derde weekend van september (18,19 en 20 september) gehouden. Deels speelt het zich af in de gemeente Zevenaar.

Tijdens dit culturele festival aan de oevers van Rijn, Waal en Pannerdens Kanaal, kan het publiek van ‘pleisterplaats naar atelier, van pont naar tentoonstellingsplek en van kerk naar kroeg’, liet de organisatie over de vorige edities weten.

Handen en voeten

Behalve muzikanten, toneelspelers, schilders, beeldhouwers, verhalenvertellers en andere kunstenaars zijn er ook handen en voeten nodig. ‘Op de pleisterplaats in het Zevenaarse dorp Herwen zoeken we nog enkele suppoosten en een gastvrouw of -heer voor de informatie-balie’, zo laat de organisatie via social media weten.

Pleisterplaats

De organisatie zoekt ook mensen die informatie kunnen geven over de omgeving en personen die mee willen fietsen van pleisterplaats naar pleisterplaats (in Herwen, Millingen en Gendt /Hulhuizen). Aanmelden voor een vrijwilligersfunctie kan via [email protected]


Zie ook:
Derde 3 Oever Festival in teken van ‘zelf doen’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen