112

Coronavirus: Rebers Boek en Buro tevreden over versoepeling

Foto: Pr

Rebers Boek en Buro in Zevenaar heeft de afgelopen tijd veel pakjes bezorgd in de Liemers. Vanaf woensdag mogen bestellingen ook weer opgehaald worden bij de winkel.

De corona-regels zijn weer enigszins versoepeld en Rebers Boek en Buro in Zevenaar is hiermee vooralsnog content.  ‘Wat fijn om onze klanten dan weer in onze eigen omgeving te mogen begroeten’, laat de bekende boekhandel in een verklaring weten.

Vijftig jaar

Rebers Boek en Buro bestond vorig jaar vijftig jaar in Zevenaar. Om deze mijlpaal te vieren staat de winkel ook dit jaar nog in het teken van ‘Rebers Boek en Buro 50 jaar in Zevenaar’. Vorig jaar konden niet alle gewenste jubileumactiviteiten doorgang vinden vanwege corona, liet de onderneming eerder al weten in een aan Nieuws.nl gericht persbericht.

November 1970

In november 1970 tekenden de heer WA Rebers en zijn vrouw DEI Rebers-Nannings het huurcontract voor een winkelpand aan de Marktstraat 27 te Zevenaar, zo meldde het Zevenaarse bedrijf. Hiermee werd de basis gelegd voor de opening van Boekhandel Rebers in Zevenaar. Een paar jaar later verhuisde de winkel naar het grotere pand op nummer 29, waar de winkel nu is gevestigd, in 2000 werd daar het pand  van Weduwe B. Spaan (nummer 31) aan toegevoegd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen