112

Workshops Hiphop, fotografie en film in Turmac Cultuurfabriek

De vroegere Turmac, nu het gemeentehuis van Zevenaar.
De vroegere Turmac, nu het gemeentehuis van Zevenaar.
Foto: Nieuws.nl

In de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar zijn zaterdag 26 februari gratis workshops voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar, georganiseerd door Kunstbende!

Het gaat om Hiphop dans, filmen en fotografie. Aanmelden kan via www.liemerskunstwerk.nl/kunstbende

Hiphop dans

Yasmin Boga neemt jou mee in het maken van een hiphop dans choreografie. Je leert meer over de hiphopcultuur en er wordt een introductie gemaakt naar hoe je de filosofie van deze cultuur kan toepassen in je eigen leven. Yasmine geeft al meer dan 7 jaar les in de stijl hiphop. In 2019 richtte zij het Hiphop platform Flip The Script op. Een platform dat zich richt op talentontwikkeling en het doorgeven van de hiphopcultuur.

Fotografie

Tijdens deze workshop neemt fotograaf Jesse van den Berg je mee in de basics van (portret) fotografie. Er worden tips gegeven om jezelf als fotograaf op de kaart te zetten middels het gebruik van social media (Instagram). Daarnaast is er tijd om jouw leervraag op het gebied van fotografie in te brengen.

Film

In deze workshop ga je met elkaar aan de slag met een zogenoemde ‘one taker’, een film die slecht uit één shot of take is opgenomen. Je leert keuzes maken in cameravoering op basis van sfeer en thematiek. Een workshop waarin je ervaring op doet voor en achter de camera! Bart Laport werkt al een aantal jaar als zelfstandig filmmaker en heeft met diverse bedrijven gewerkt, zowel in de commerciële als culturele sector. Hij werkt als cameraman, video-editor, regisseur of producent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen