112

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Foto: Pixabay

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is Magische momenten.

Dat meldt collega-nieuwssite Arnhem.nieuws.nl.

De wedstrijd

De wedstrijd is voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden. Deze moeten digitaal óf afgedrukt worden ingezonden. Geef ook de titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf door.

Inzenden foto’s

De foto´s kunnen tot 1 oktober digitaal naar [email protected] worden gestuurd. Of in een gesloten enveloppe onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Stuur dit dan naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg. Voor de ingeleverde foto´s krijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Bekendmaking winnaars

Het dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen worden met een geldprijs van € 200,- en € 100,- beloond.

Kijk ook op www.euregio.org/fotowedstrijd2022 voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen