112

Bier proeven op Europakade in Tolkamer op 21 augustus

De Europakade in Tolkamer.
De Europakade in Tolkamer.
Foto: Nieuws.nl

In het Zevenaarse dorp Tolkamer wordt op zondag 21 augustus het Bier Preuvenement gehouden op de Europakade. Voor de eerste keer. Het evenement vindt van 13 uur tot 19 uur plaats.

‘Maak kennis met de lokale brouwerijen die de meest verrassende en smaakvolle biertjes voor je brouwen en op deze dag met veel plezier voor je tappen’, laat Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland in een verklaring weten.

Brouwerijen

Er zullen verschillende brouwerijen aanwezig zijn. We zorgen weer voor de lekkerste bieren die getapt worden door de brouwers zelf. Geniet van de meest uiteenlopende bieren op ons gezelligste terras van Gelderland onder het genot van live muziek in het bijzijn van jouw vrienden en familie. Iedereen is welkom!

Tickets

De entree is gratis. Men moet wel een uniek Bierpreuvenement glas (20cl) en festivalmunten hebben tijdens het festival. Alleen in dit glas worden de bieren getapt. Daarnaast krijgt de bezoeker bij binnenkomst een festivalboekje met alle informatie over de aanwezige brouwerijen en hun bieren. Dit alles is vooraf te regelen door online een ticket te kopen. Men kan er ook voor kiezen om tijdens het evenement een ticket te kopen.

Faciliteiten

Naast het festival zijn verschillende horecagelegenheden waar de bezoeker terecht kan voor een hapje. Denk aan: De Commies, Kade 7, Friethuys 5,  Snackbar Saartje of Pizzeria Delal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen