Rijnstate en VvAA gaan strategische samenwerking aan op medische aansprakelijkheid

Foto: Zevenaar.nieuws.nl

Rijnstate, waartoe ook het Zevenaarse ziekenhuis behoort, brengt per 1 januari de medische aansprakelijkheidsverzekering onder bij VvAA.

Dat meldt het ziekenhuis in een nieuwsverklaring. Daarmee breidt VvAA haar leidende rol op het gebied van medische aansprakelijkheid verder uit.

Claims

Individuele zorgprofessionals, groepspraktijken en klinieken konden al jarenlang bij VvAA terecht voor een verzekering en de expertise van VvAA op het gebied van klachten en claims. Nu VvAA sinds enige tijd ook een medische aansprakelijkheidsverzekering voor ziekenhuizen biedt, gaat ook Rijnstate een strategische samenwerking met VvAA aan.

Klik op beeld voor vergroten.

Bijbetalingen

Hans Schoo, lid Raad van Bestuur Rijstate: ‘Wij kijken uit naar de samenwerking met VvAA op het gebied van medische aansprakelijkheid. Zo maken wij gebruik van de expertise die VvAA in huis heeft, voor het zorgvuldig omgaan met claims, (tucht)klachten en Wkkgz geschillen en voor het voorkomen daarvan. Deze verzekering biedt ons ziekenhuis o.a. stabiliteit, zodat wij weten waar wij financieel aan toe zijn. Zo weten we vooraf welke premie we betalen en zijn er geen onverwachte ‘bijbetalingen’ aan het einde van het verzekeringsjaar.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen