112

Rhederlaag na corona weer zeer populair

Foto: pr

Recreatiegebieden in De Liemers en de Achterhoek waren vorig jaar goed voor bijna 1 miljoen bezoekers. Ook de Rhederlaag in het Zevenaarse dorp Lathum was na corona weer populair vorig jaar.

Dat meldt Leisurelands in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht. In de Achterhoek en Liemers trokken Rhederlaag, Hilgelo, Stroombroek, Hambroekplas en Nevelhorst weer veel bezoekers.

Bijna 1 miljoen mensen trokken erop uit om te ontspannen of actief bezig te zijn op de recreatiegebieden. Ook veel Duitse badgasten wisten Hilgelo weer te vinden. De succesvolle derde editie van het Fahrenheit Festival trok ook weer een groot aantal festivalbezoekers naar dit recreatiegebied.

Festivalbezoekers

Na enkele jaren van veel onzekerheid, maatregelen en lockdowns was 2022 het jaar van vrijheid en mogelijkheden. Evenementen waren weer mogelijk en dan ook op grote schaal aanwezig op meerdere recreatiegebieden; een evenementenseizoen als vanouds. Een recordaantal bezoekers maakte er een groot feest van op onder andere Down The Rabbit Hole op Groene Heuvels, Dreamfields op Rhederlaag en Beachpull op Strand Nulde. Het nieuwe festival Lago Lago bleek een mooie toevoeging voor de Achterhoek. Lago Lago onderscheidt zich door de laid back vibe op deze meerdaagse festivalvakantie.

 

Rhederlaag (Giesbeek, Lathum, Zevenaar) 400.000 2020 323.000 2021 356.000 2022

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen