Pannatoernooi en clinics bij Rhederlaag Giese kop

Foto: CCO

Leisurelands, Ataro Sportservice en de Gelderse Sport Federatie houden woensdagmiddag 1 mei van 13.45 uur tot 16 uur een pannatoernooi voor basisschoolleerlingen en een callisthenics-clinic in de Giese kop.

De activiteiten vinden plaats in het kader van de opening van het Urban Sportspark dat Leisurelands in het gebied heeft aangelegd.

Op het gloednieuwe voetbalveld start om 14.00 uur een voetbaltoernooi. Daarnaast zullen WSV Giesbeek en Vitality Sports diverse water- en fitnessactiviteiten aanbieden op en rondom het nieuwe Urban Sportspark. Alle activiteiten in het kader van de opening van het Urban Sportspark van Leisurelands zijn gratis.

Rhederlaag

Deze activiteit op Rhederlaag is mede mogelijk gemaakt door Leisurelands, Ataro Sportservice, provincie Gelderland, Gelderse Sport Federatie en Cultuur Oost ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Urban Sportspark op Rhederlaag en wordt ondersteund in het kader van het activiteitenprogramma Rivierklimaatpark IJsselpoort.

Het Rivierklimaatpark is een gebied rondom de IJssel, tussen Westervoort en natuurgebied Vaalwaard. Ook Rhederlaag en Giese Kop liggen hierin. Voor meer informatie over het Rivierklimaatpark zie: www.rivierklimaatpark.nl.

Deelnemen kan door te mailen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen