Finale volleybal play-offs live bij TV Gelderland op 24 april

Wordt de strijd om het landskampioenschap volleybal woensdagavond 24 april beslist? Of pakt Draisma Dynamo uit Apeldoorn de laatste kans?

De volleyballers van Active Living Orion uit Doetinchem wonnen al de beker en kunnen met winst ook de landstitel binnenslepen. TV Gelderland zendt de Gelderse derby Live uit vanuit de SaZa Topsporthal in Doetinchem. De voorbeschouwing begint om 19.35 uur.

Finale om landskampioenschap

De wedstrijd van woensdag is de derde in de finale van de play-offs om het landskampioenschap volleybal. Tijdens deze finale draait het om drie gewonnen wedstrijden. Orion won de eerste twee en heeft dus nog één overwinning nodig.

Recordhouder

De afgelopen drie seizoenen won Draisma Dynamo de landstitel. De club is met 15 kampioenschappen recordhouder bij de volleybalmannen in Nederland. Active Living Orion won de titel eerder in 2012 en 2019. Als Draisma Dynamo weet te winnen van Active Living Orion staat het 2-1 in wedstrijden. Dit betekent een vierde wedstrijd op vrijdag 26 april om 20.00 uur.