Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum Zevenaar

Foto: Koos Roelofs

Tijdens het Pinksterweekeinde – van zondag 19 mei en maandag 20 mei – is er schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum in Zevenaar.

Dat meldt de organisatie in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht. Beide dagen is er nog veel meer te doen : o.a. broodjes bakken, spellenplein en knuffelhoek.

Stormbaan

Voor de avontuurlijke kinderen is er een heuse stormbaan en zijn er springkussens en natuurlijk zijn de pony’s ook van de partij voor een ritje. Voor de jongere kinderen is er een prachtige draaimolen.

Schaapscheerder

Op maandag 20 mei (2e pinksterdag) komt schaapscheerder Rinie. Kinderen kunnen dan ook wol spinnen aan het spinnenwiel. Verder is er een horecaplein, waar diverse hapjes, snacks, popcorn en drankjes verkrijgbaar zijn.

Extra handjes

Om alles in goede banen te leiden, kan de kinderboerderij nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus, vind je het leuk om op zondag en/of maandag mee te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk via de mail: [email protected]

Entree gratis

Dit feest is beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur. De entree voor kinderen is gratis, volwassenen betalen € 2,- per persoon. Voor de versnaperingen en deelname aan (kinder)activiteiten vragen wij een kleine bijdrage. De kinderboerderij is gelegen aan de Methen 2b in Zevenaar. ​Vanwege de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op beide dagen tot 11.00 uur gesloten.

Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderijrosorum.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen