Uitzwaaimoment Zevenaarse deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

Foto: CCO

Gemeente Zevenaar gaat Zevenaarse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse in het zonnetje zetten. Alle wandelaars worden uitgenodigd voor een feestelijk uitzwaaimoment op woensdag 10 juli in het gemeentehuis.

De deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Tijdens de avond ontvangen zij een unieke Zevenaarse Vierdaagse pet. Onder het genot van een hapje en drankje zal wethouder sport Arthur Boone alle wandelaars persoonlijk succes wensen.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat gemeente Zevenaar een uitzwaaimoment organiseert voor de wandelaars. “We hopen dat alle lopers de Zevenaarse Vierdaagse pet dragen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Het lopen van deze Vierdaagse is absoluut een unieke prestatie. Het draait niet alleen om het lopen, maar ook om culturele diversiteit, vriendschap en doorzettingsvermogen. Ons hele college zal op dinsdag 16 juli langs de route staan om onze mede-inwoners aan te moedigen. We nemen dan letterlijk én figuurlijk onze pet af voor hen,” zegt wethouder Boone.

Sport en bewegen

Sport en bewegen voor iedereen Iedereen moet kunnen sporten, ongeacht leeftijd, inkomen of een beperking. Gemeente Zevenaar zoekt naar nieuwe manieren om inwoners enthousiast te krijgen om te gaan sporten en bewegen. Dit voorkomt onder andere gezondheidsklachten en eenzaamheid.

Daarbij hoort ook het aanmoedigen van Zevenaarse inwoners om mee te doen aan een evenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse.

Het evenement is op 10 juli om 19.00 uur in de Patio in het gemeentehuis, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Aanmelden kan door voor 3 juli 2024 een e-mail te sturen met naam naar: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen