IJssalon Pisa uit Zevenaar tweede van het land

Foto: pr Pisa

IJssalon Pisa uit Zevenaar is de op één na beste ijssalon van Nederland. IJs en Spijs uit Haps eindigde voor de ijsmaker uit Zevenaar.

De beste ijssalon van Nederland is dit jaar te vinden in Haps. Daar is IJs en Spijs van Mark en Jade van Gaal op 14 juni uitgeroepen tot winnaar van de titel ‘IJssalon van het Jaar 2024’.

Het Zevenaarse team is dolgelukkig met de tweede plaats en het zegt heel veel over het niveau van deze vakmensen.  De bekendmaking van de uitslag door vakblad IJs vond rond 16.15 uur plaats voor de ijszaak van het echtpaar van Gaal. Samen met hun team, familie, klanten, pers en andere genodigden hoorden ze dat ze de titel hadden bemachtigd.

Naast IJS en Spijs waren vijf andere ijssalons genomineerd voor de titel. Dat waren IJshofje uit Meijel, Ciolato di’ Cello uit Voorhout, De Smaak! Chocolade & IJs uit Eersel, IJssalon Pisa uit Zevenaar en Luciano uit Wassenaar. Ook bij deze ijssalons werd een feestelijke ceremonie gehouden om te vieren dat ze bij de beste zes ijssalons van Nederland horen. Alle finalisten kregen de afgelopen drie maanden een bezoek van mystery guest en ondergingen een hygiënecheck door een extern bureau.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen