Liemerse veteranen bijeen in Zevenaar

Foto: CC0

Veteranen van Stichting Veteranen De Liemers komen zaterdag 20 oktober bijeen in het gebouw van welzijnsinsteling Caleidoz aan de Hooge Bongert 3 in Zevenaar.  

Veteranen en (ex) militairen die het land hebben gediend zijn welkom bij de bijeenkomst waarin uitgebreid stil wordt gestaan bij het jubileum van het veteranencafé. Het is op 25 oktober namelijk 10 jaar geleden dat dit café is gestart in Zevenaar. Een van de initiatiefnemers, Nico Kruiniger zal hier zaterdag iets over vertellen.

Sunsetmarch

Op 27 oktober loopt een aantal mensen van Stichting Veteranen de Liemers (STVDL) de Sunsetmarch over brug ‘de Oversteek’ in Nijmegen. De start is even na 18 uur. Het herdenkingsmonument staat aan de noordkant van de brug. Wie alleen bij de herdenking wil zijn zal tegen 18.15 uur daar moeten zijn.

Onderling contact versterken

STVDL is ontstaan vanuit een club van veteranen die het onderlinge contact tussen veteranen in een groot gebied wilden aangaan, behouden en versterken. Het was de wens van het bestuur om de verbinding tussen de veteranen een formeel karakter te geven en zodoende is in januari 2014 de stichting opgericht,

De bijeenkomst begint zaterdag 20 oktober om 13 uur en eindigt om 16.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen