112

Nachtelijk werk bij station Zevenaar

Foto: CC0

Bij het station in Zevenaar worden van woensdag 27 februari tot en met vrijdag 1 maart tussen 00.00 en 05.00 uur spoorstaven gelost.

De afgelopen weken heeft Strukton Rail bv de eerste voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de spoorverbetering en de spoorvernieuwing, traject Zevenaar-Didam-Wehl, uitgevoerd.

Tweede spoor

Vanaf woensdag 27 februari krijgt het werk in de nachtelijke uren een vervolg. Het heeft te maken met de nieuwbouw van het tweede spoor tussen Zevenaar en Didam en de bovenbouwvernieuwing van het spoor tussen Didam en Wehl.

Viaduct

De werkzaamheden vinden plaats bij het station in Zevenaar ter hoogte van de overweg Stationsplein / Kerkstraat. Ook wordt er gelost bij het viaduct in de A12, bij het station in Didam en nabij de overweg Beekseweg bij station Wehl.

Overlast

Strukton doet haar uiterste best om de overlast te beperken, maar kan echter niet voorkomen dat de werkzaamheden door kranen en de werktrein op het spoor enige licht- en geluidsoverlast kunnen veroorzaken. De werkzaamheden hebben overigens geen gevolgen voor de treindienstregeling voor reizigers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen