Caleidoz op bres voor eenzame Zevenaarse ouderen

Foto: CC0

De Zevenaarse welzijnsinsteling Caleidoz houdt de bijeenkomst ‘Iedere dag een goedemorgen’. Bedoeling is om alleenstaande ouderen niet te laten vereenzamen.

Caleidoz maakt zich zorgen over alleenstaande ouderen in de gemeente Zevenaar die op meerdere dagen in de week niemand spreken, laat een ingewijde weten aan de redactie van Nieuws.nl.

Contactcirkel

Met deelname aan de zogeheten Rode Kruis Contactcirkel blijven deze mensen niet onopgemerkt. ‘Elke dag is er contact en dat geeft een veilig gevoel’, aldus Caleidoz.

Deelnemer

Het is mogelijk deelnemer te worden van de Contactcirkel. Er wordt meer informatie verstrekt tijdens een bijeenkomst op woensdag 5 juni , die verzorgd wordt door het Rode Kruis in samenwerking met Caleidoz. Tijdens deze sessie wordt ook aandacht besteed aan voorbereiding op noodsituaties. De toegang is gratis.

Opgeven

Belangstellenden kunnen zich opgeven vóór woensdag 29 mei bij de balie van de Hooge Bongert, via e-mail [email protected] of telefonisch  06-20 63 55 63. De bijeenkomst is van 9.30 uur tot 11.30 uur. Locatie: Hooge Bongert 3, Zevenaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen