Vertraging voor Fashion Outlet Zevenaar

Foto: Nieuws.nl

Fashion Outlet Zevenaar loopt enige vertraging op. Waarschijnlijk zal medio 2020 gestart worden met de bouwwerkzaamheden.

Dat meldt De Gelderlander. Om de bouw van de outlet aan de Spoorallee mogelijk te maken moeten kabels en leidingen worden verlegd. Ook is een nieuw trafostation nodig en daar zit een levertijd van minstens zes maanden op zo meldt de regionale krant.

Geen bezwaren

Gemeente Zevenaar heeft op 18 april 2019 de omgevingsvergunning voor de bouw van Fashion Outlet Zevenaar afgegeven. Aangezien de inzagetermijn was verlopen  en er geen bezwaren waren ingediend konden de voorbereidingen voor de start van de bouw beginnen meldde bouwbedrijf VolkerWessels eerder dit jaar in een persbericht.

Supermarkt

Fashion Outlet Zevenaar wordt 17.600 m² (inclusief supermarkt) groot en zal meer dan 2.300 parkeerplaatsen krijgen. Fashion Outlet Zevenaar is een ontwikkeling van de Ontwikkelingscombinatie FOZ BV; een samenwerking van Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en Stable International.

Architectuur

Kees Woltering directeur van Stable International toonde zich zeer verheugd: ‘Wij kunnen nu daadwerkelijk de opdrachten gaan verstrekken voor de bouw van Fashion Outlet Zevenaar.  De interesse van merken, zowel nationaal als internationaal, is zeer groot en vele contracten zijn inmiddels ook al getekend, het gaat ons dus voor de wind. Onze Outlet biedt de merken ook een geweldig vooruitzicht. De architectuur van Fashion Outlet Zevenaar wordt zeer aansprekend, immers diverse kenmerkende gebouwen in de regio hebben gediend als inspiratiebron en zijn terug te vinden in de Outlet.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen