Kinderbingo in horeca-paviljoen Zevenaar op IJs

Foto: Nieuws.nl

Zevenaar op IJs houdt vandaag (maandag 30 december) een kinderbingo. Op 8 januari is er een bingo voor volwassenen.

De bingo voor de kinderen is vandaag van 15 uur tot 16 uur in het horeca-paviljoen van de ijsbaan aan de Oude Doesburgseweg.

Winter Efteling

Er zijn onder meer 2 kaartjes voor de Winter Efteling te winnen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Zevenaar. Er worden 2 rondes gespeeld en de kaarten zijn per ronde € 3,- per stuk. Bingo-kaarten zijn te koop aan de kassa van Zevenaar op IJs.

Bingo op 8 januari

Op 8 januari is er van 18.30 uur tot 22 uur een bingo voor volwassenen. De te winnen prijzen bij de bingo zijn nog niet bekend laat de organisatie weten.

Ondernemers Zevenaar

Er worden zes ronden gespeeld en per ronde kan een kaart van € 4,- worden gekocht. Ook kan men een kaart kopen voor alle 6 ronden, deze is voor € 20,- te koop. De vouchers zijn te koop aan de kassa van Zevenaar op IJs of aan de balie bij Jumbo Zevenaar.

Klik op foto voor vergroting.

Jumbo

De ijsbaan voor het evenement Zevenaar op IJs is 7 december geopend. Jan Heemskerk (Jumbo Heemskerk), voorzitter van Stichting Zevenaar op ijs, wilde dat na een jaar afwezigheid weer een ijsbaan in Zevenaar komt te liggen. De schaatsbaan is tot 11 januari 2020 te vinden op het parkeerterrein van de Oude Doesburgseweg. Oorspronkelijk was het idee om schaatsers tot 4 januari plezier te geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen