‘Geluksverspreiders’ naar Zevenaarse Hal 12

Foto: CC0

Het allereerste Happy Body & Mind Event vindt zondag 26 januari 2020 plaats in de Zevenaarse Hal 12. ‘Geluksverspreiders’ verzorgen verschillende sessies laat de organisatie weten.

Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit evenement in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Geluksverspreiders

Meer dan 30 ‘geluksverspreiders’ zullen te zien en te horen zijn tijdens minisessies, workshops, lezingen, presentaties en Happy Talks. ‘Zin om een yogales te volgen, een soulcollagecard te maken of doe je liever mee aan een workshop geuren en hun kracht? Of heb je interesse in familieopstellingen? Het kan allemaal! Geniet tussendoor van een heerlijke smoothie in het spiksplinternieuwe Grand Café in Hal 12’, zo laat de organisatie weten in een aan Nieuws.nl verstuurd persbericht.

Gratis

Het event is zondag 26 januari  van 10 tot 17 uur plaats in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen