Eerste prentenboekenfestival in Zevenaarse Hal 12

Foto: Mandy Boerboom

Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar houdt het eerste Prentenboekenfestival op dinsdag 28 januari. Doel is om ouders vaker te laten voorlezen.

Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen én om de inwoners van de Liemers te laten ervaren hoe leuk voorlezen is, organiseert Kunstwerk! de Bibliotheek het evenement voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar.

Augmented Reality

Het wordt een festival vol boek- en speelplezier, voorlezen en lezen in boeken met Augmented Reality waardoor het verhaal echt tot leven komt, zo meldt Kunstwerk! de Bibliotheek in een persbericht. ‘Kinderen kunnen genieten van hun favoriete prentenboeken in prentenboekenhoeken, speciale voorleeskamers bezoeken waar het boek de Moppereend wordt voorgelezen of een bezoek brengen aan Lab 12 waar lezen gecombineerd wordt met de nieuwste digitale ontwikkelingen. Als afsluiter wordt er koffie, thee of ranja geschonken.’

Hal 12

Het Prentenboekenfestival is op dinsdagmiddag 28 januari van 14 uur tot 17 uur in Kunstwerk! de Bibliotheek, Hal 12, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Gratis parkeren kan op het terrein achter Hal 12 (ingang Babberichseweg). Het Prentenboekenfestival is vrij toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen