112

Alternatief voor Zevenaarse buurtbus die kuchschermen krijgt

Foto: CC0

De buurtbussen in Zevenaar worden coronaproof gemaakt en rijden niet. Er is een alternatief geregeld bij Regiotaxi Avan voor de buurtbuslijnen 555, 560 en 566 tussen de Zevenaarse kernen Aerdt, Babberich, Herwen, Lobith, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Zevenaar en Elten (Duitsland).

De buurtbussen moeten allemaal aangepast worden. Ze krijgen extra ventilatie en kuchschermen. Vervoerder Breng heeft laten weten dat deze werkzaamheden tot ongeveer tot begin november gaan duren, de buurtbussen kunnen dan half november weer rijden.

Regiotaxi

Vanaf nu is er een alternatief geregeld bij Regiotaxi Avan. Als men gewend is met de buurtbus te reizen dan kan vanaf heden de buurtbus-taxi gebeld worden. Voor het boeken van een rit kan gebeld worden naar (085) 043 8784. Men kan een rit boeken van halte naar halte (dus niet van deur tot deur). Er moet € 2,35 per rit worden betaald en afrekenen kan met een pinpas bij de chauffeur. De OV-chipkaart is niet te gebruiken. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de Regiotaxi Avan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen