Liemers Trots wil naar Zevenaarse weekmarkt

Foto: CC0

Liemers Trots, de vereniging ter bevordering van streekproducten in de Liemers, wil met een verkoopwagen naar de Zevenaarse weekmarkt.

Dat wordt vermeld in de speciale uitgave van Didam op Stelten, het evenement dat op zondag 2 juni in het Didamse centrum wordt gehouden.

Streekproducten uit de Liemers

Op het Raboplein in Didam presenteert zondag 2 juni Liemers Trots zich met streekproducten uit de Liemers. Het verhaal achter diverse regionale artikelen wordt verteld, zoals de visie van Dykhoeve Herwen, de wijze waarop de Kaastobbe in Duiven de kazen bereidt en de rijke historie van Landgoed Huis Sevenaer, de stadsboerderij in Zevenaar, wordt uitgebreid toegelicht.

Verkoopwagen

Liemers Trots werkt actief aan promotie van streekproducten in de Liemers. Om deze producten in de regio te promoten zijn er plannen om een verkoopwagen aan te schaffen, die door de streek rijdt en die op de Zevenaarse weekmarkt te vinden zal zijn.

42e editie

De 42e editie van Didam op Stelten is zondag 2 juni van 14 uur tot 17 uur. Ook Restaurant Eet-Lokaal uit Zevenaar is present. Meer informatie over Liemers Trots is te vinden op www.liemerstrots.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen