Jumbo Heemskerk wint ondernemersactie Zevenaar.nieuws.nl

Foto: Nieuws.nl

Jumbo Heemskerk uit Zevenaar wint de ondernemersactie van Zevenaar.nieuws.nl.

Een combinatie van stemmen, hartverwarmende reacties en aantal malen bijval en likes op Facebook hebben tot onze beslissing geleid. De redactie van Nieuws.nl schrijft binnenkort een artikel over de winnaar, dat te lezen is op deze site en op Facebook en Twitter. Het artikel over het nomineren heeft bijna 3000 personen bereikt.

Jan Heemskerk zet zich enorm in

Jan Heemskerk zet zich enorm in voor het Zevenaarse centrum en voor het Zevenaarse publiek. Hij initieert, coördineert en sponsort waar hij kan,’ is een van de reacties. ‘Hij verdient wat mij betreft een bloemetje, een warme douche of de spotlight.’ Een ander: ‘Kijk eens wat hij allemaal voor de Zevenaarse bevolking doet. Sponsor van verschillende verenigingen, Het Musiater, carnaval, initiatiefnemer van de overdekte schaatsbaan, enz, enz.’

In het zonnetje

Het aantal reacties op de ondernemersactie was overweldigend. Het moet iedere ondernemer wiens bedrijf is genoemd ontzettend goed doen dat er zoveel mensen zijn die ze in het zonnetje willen zetten. Dat is sowieso al winst.

Artikel

De redactie vindt het leuk om te lezen dat we zulke fijne ondernemers in de gemeente hebben die allemaal blije klanten hebben. Iedereen bedankt en vergeet niet Zevenaar.nieuws.nl in de gaten te houden om te zien hoe het artikel over Jumbo Heemskerk straks geworden is.

Zevenaar Nieuws is onderdeel van het landelijke Nieuws.nl en te bereiken via [email protected]

Zie ook: Zevenaarse ondernemers nomineren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen