112

Herstart Filmhuis Zevenaar in Turmac Cultuurfabriek met twee nieuwe zalen

Een andere filmzaal.
Een andere filmzaal.
Foto: CC0

Filmhuis Zevenaar opende haar deuren op de vernieuwde locatie in de Turmac Cultuurfabriek op 1 juli met twee nieuwe filmzalen. Komende zondag 12 juli worden de films De Beentjes van Sint-Hildegard en Un homme et une femme getoond.

Na de verhuizing en de gedeeltelijke lockdown vanwege corona is Filmhuis Zevenaar al weer ruim een week klaar om filmliefhebbers te verwelkomen. Nu niet in 1, maar in 2 filmzalen, laat Suzie Kampes namens het filmhuis weten.

RIVM-maatregelen

Wel zijn de openingstijden gewijzigd in verband met de RIVM-maatregelen.Deze houden onder meer in dat er online kaarten moeten worden gereserveerd en gekocht à € 12,50 voor reguliere bezoekers en € 10,00 voor vrienden en donateurs.

Films zonder pauze

In de komende periode worden de films zonder pauze vertoond. Per filmzaal is plaats voor 17 bezoekers waarbij een veilige plaats wordt toegewezen. Na afloop worden alle contactelementen gereinigd.

Twee middag- en twee avondvoorstellingen

Er zijn 2 middagvoorstellingen, aanvang 14.30 uur en 15 uur, van maandag tot en met vrijdag en 2 avondvoorstellingen, 20 uur en 20.30 uur, van maandag tot en met zondag.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen