112

Corona-steun voor Zevenaarse mkb-ers

De Marktstraat in het centrum van Zevenaar.
De Marktstraat in het centrum van Zevenaar.
Foto: Nieuws.nl

Zevenaarse mkb-ers kunnen in aanmerking komen voor corona-steun van de gemeente Zevenaar. Voorwaarde is dat ze zich op gebied van digitalisering verder ontwikkelen. Er is een budgetplafond.

Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen, waar onder Zevenaar, kunnen vanaf 1 maart 2021 bij hun gemeente vouchers aanvragen voor hulp bij digitalisering, bijvoorbeeld om een webwinkel op te starten of app te ontwikkelen.

10 vouchers

Gemeente Zevenaar stelt voor de nieuwe regeling 10 vouchers beschikbaar. Er is in totaal 25000 euro gereserveerd.

Webinars

Vanaf 23 februari zijn er ook gratis webinars over de mogelijkheden en kansen in digitalisering. Hiermee ondersteunen de deelnemende gemeenten in de regio bedrijven die zich met digitalisering willen versterken.

Vouchers

Door een krachtenbundeling van gemeenten in de regio in het programma MKBDeal Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen zijn er vanaf 1 maart digitaliseringsvouchers beschikbaar voor mkb-bedrijven met tussen de 1 en 50 werknemers. Deze dekken 50% van de kosten (tot € 2500,-).

Regio Arnhem-Nijmegen

De diensten moeten bij leveranciers in de regio Arnhem-Nijmegen worden afgenomen. Zo wordt er een intensieve samenwerking tussen mkb-ondernemers en digitaliseringsleveranciers gestimuleerd en krijgt de regionale economie een impuls. De regeling loopt per gemeente tot het budgetplafond is bereikt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen