112

Binnenstad van Zevenaar trakteert

Foto: Frieda Tax

Wie komende weken iets koopt bij een winkelier in de binnenstad van Zevenaar, maakt kans op een gratis consumptie.

Tot en met zondag 15 augustus geven winkeliers bij elke aankoop een kansmakend kraskaartje mee. De ondernemers in het stadshart van Zevenaar zijn nog steeds erg blij dat ze hun klanten weer mogen ontvangen. Met deze traktatie willen ze dat nog een keer laten blijken.

Horecaondernemer

Elk winnend kraskaartje betekent een gratis consumptie ter waarde van 5 euro bij een horecaondernemer in het stadshart van Zevenaar. Welke 25 horecagelegenheden meedoen, staat achter op het kraskaartje. De actie geldt niet bij aankopen in een van de supermarkten, maar wel in alle andere winkels in het stadshart.

Welkom terug in het stadshart

Toen dit voorjaar de winkels weer open mochten, besloten de binnenstadondernemers het winkelend publiek letterlijk hun blijdschap en opluchting te laten zien. Met ‘Welkom terug’ stickers op winkelruiten, in winkels en op straat heten ze nog altijd het publiek welkom. Toen de terrassen weer langer open mochten, lieten de ondernemers op dezelfde manier ook die blijdschap blijken. En datzelfde gold toen de restaurants en cafés weer helemaal open mochten. Het ‘welkom terug’ werd uitgebreid met ‘kom gerust binnen’, ‘neem plaats’, ‘welkom op ons terras’. Steeds met de herkenbare uitstraling van het roze hart.

Lekkere traktatie

De nieuwe krasactie borduurt voort op dit ‘Welkom terug’. ‘Het is nog steeds zo mooi om iedere dag weer klanten te mogen ontvangen. Corona is helaas nog niet voorbij en we blijven goed opletten. Toch willen we dat iedereen het goede gevoel terugkrijgt, met deze actie hopen we een bijdrage te leveren. Een lekkere traktatie voor onze klanten’, laten de stadshart-ondernemers weten.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen