112

Twee gratis workshops DigiVitaler in Zevenaar

Foto: pr Kunstwerk

Kunstwerk! de Bibliotheek houdt op woensdag 15 en dinsdag 21 december a.s. twee gratis workshops DigiVitaler in Zevenaar om inwoners kennis te laten maken met de digitale zorg en ermee aan het werk te gaan.

Dat meldt Kunstwerk! in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.

Beeldbellen

Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via smartphone, tablet of computer. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

Videoconsult

Voor velen is het nog lastig om op die manier om te gaan met digitale zorg, vandaar de workshops. De workshops gaan over verschillende vormen van zorg. Denk bijvoorbeeld aan het patiëntenportaal van de huisarts of ziekenhuis, het videoconsult, de website thuisarts.nl of apotheek.nl of de verschillende gezondheidsapps.

Bibliotheek

De workshops vinden plaats in de bibliotheek in Zevenaar. Tijdens de twee workshops worden er verschillende vormen van digitale zorg behandeld. Op woensdag 15 december 10:00-12:00 uur wordt het patiëntenportaal van de huisarts uitgelegd. Op dinsdag 21 december van 14.00-16.00 uur leren deelnemers meer over het patiëntenportaal van het ziekenhuis en DigiD. De workshops zijn gratis. Iedereen kan meedoen, men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden: Marie-José van de Velde via 0316-745680, [email protected] of bij de balie van de bibliotheek in Zevenaar. Per workshop is er een maximum van 6 deelnemers.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen