112

Ziekenhuis Rijnstate werkt samen met De Graafschap

Foto: Nieuws.nl

Rijnstate Clinics – waartoe ook het Zevenaarse ziekenhuis behoort – en voetbalclub De Graafschap gaan samenwerken.

Het eerste team van de Doetinchemse profclub kan voor medische zorg bij topklinisch ziekenhuis Rijnstate terecht, meldt Rijnstate in een nieuwsverklaring.

Gezondheid

Beide organisaties zetten zich daarnaast in om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheid van inwoners in de regio. Schouder aan schouder voor betere zorg voor iedereen.

Klik op beeld voor vergroten.

Radiologie

De specialismen cardiologie, kaakchirurgie, longgeneeskunde, orthopedie, radiologie, traumatologie  en de diagnostische mogelijkheden van onze laboratoria staan klaar als het nodig is voor de spelers van De Graafschap.

Partner

De afdeling Orthopedie, Radiologie en Traumatologie van Rijnstate zijn erkend High Performance Partner TeamNL van NOC*NSF. Hiermee krijgen zij waardering en erkenning voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en prestaties van de Nederlandse topsport.

Sportgeneeskunde

Rijnstate biedt niet alleen sporters top-sportmedische zorg. Ook patiënten die meer willen bewegen, hun conditie willen verbeteren voor een operatie of met chronische ziekten kampen en daardoor een verminderde conditie hebben kunnen terecht bij Rijnstate Clinics.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen