112

Coop Zevenaar heropent als Plus-supermarkt

Foto: archief Plus

De Coop-winkel aan Masiusplein 24 in Zevenaar heropent woensdag 6 juli met een nieuwe naam op de gevel: Plus Zevenaar.

De geheel vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse en biologische producten. De klant hoeft bovendien niet te wennen aan een nieuw team: de vertrouwde gezichten blijven de service bieden die de klant gewend is.

Fusie

Sinds begin 2022 zijn Coop en Plus gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar Plus-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt Plus-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus Plus Zevenaar.

Ambachtelijk en vers

Ambachtelijk en vers staan bij Plus Zevenaar centraal. Op de versafdeling vinden klanten een zeer uitgebreid assortiment groenten, fruit en verse kruiden. Bij de bakkerij worden de Korenlander broodjes in de winkel van vers deeg afgebakken. DOok voor verantwoorde vis en verantwoord kwaliteitsvlees is de klant bij PLUS Zevenaar aan het juiste adres, zo laat de keten in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht aweten. Naast veel verse producten, vinden klanten bij PLUS Zevenaar ook een ruim assortiment biologische en Fairtrade producten. Verder mogen klanten rekenen op populaire Laagblijvers: alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn. Ze zijn te herkennen aan het paarse logo.

Scan&Go

Ook nieuw bij Plus Zevenaar: het Scan&Go-plein. Hier kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Natuurlijk blijven ook de vertrouwde gezichten achter de kassa de klanten helpen.

Service

De supermarkt is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop winkel niet. Supermarktmanager Herbert Kroets: ‘Er waait een frisse wind door de winkel. Binnen de bestaande vier muren is de boel helemaal leeggehaald en opnieuw ingevuld. Inclusief een nieuwe vloer en nieuwe routing. Het wordt echt heel mooi. En ondanks dat het uiterlijk verandert, blijven we de vertrouwde kwaliteit bieden. Met het vertrouwde team blijven we de service en kwaliteit bieden die onze klanten van de Coop-supermarkt gewend zijn. Bij ons draait het nog steeds om service, tevreden klanten en gastvrijheid. En daarbij zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.’

Opening

Op de feestelijke openingsdag – woensdag 6 juli om 9:00 uur – heet de supermarkt iedereen van harte welkom om te komen kijken. De eerste 200 klanten krijgen een lekker appeltaartje helemaal gratis én er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen