Webinars ‘Fiets en fiscus’ voor Liemerse werkgevers

13 jan 2023, 10:39 Nieuws
a12 slim reizen 1494
Voor werkgevers uit De Liemers die meer willen weten over de fiscale mogelijkheden om hun medewerkers een (lease)fiets of een vergoeding te geven, organiseren A12 Slim Reizen en Gaon Reizen samen met fiscalist Lucia Veenstra twee lunchwebinars.
Dat meldt A12 Slim Reizen in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.
Aantrekkelijk werkgeverschap
Steeds vaker is het fietsplan onderdeel van aantrekkelijk werkgeverschap en een middel om medewerkers te behouden of te werven. Met het fietsplan investeren werkgevers in de vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Daarnaast stimuleren zij hiermee duurzaam reisgedrag. De overheid speelt hier met al haar fiscale regelingen adequaat op in.

Welke fietsregeling ?

Onderwerpen, die tijdens de webinars aan bod komen, zijn onder andere de fiets van de zaak, fietslease, de renteloze lening, de kilometervergoeding en het cafetariamodel. De informatie helpt werkgevers om te bepalen welke fietsregeling het beste bij hun organisatie past. Aanmelden kan voor zowel één als beide webinars.

Aanmelden

Deze webinars vinden plaats op dinsdag 24 januari en dinsdag 31 januari van 12.15 tot 13.00 uur. Deelname is gratis. Werkgevers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier of via www.A12SlimReizen.nl.