Jett Rebel naar Het Musiater in Zevenaar

19 sep , 15:37 Nieuws
jett 3 okt 2425 jett rebel theatertour liggend close ctessa huijzer
Jett Rebel komt donderdag 3 oktober naar Het Musiater in Zevenaar voor een  energieke live-show.
De veelzijdige artiest, bekend om zijn unieke sound en podiumprestaties, zal het publiek meenemen op een muzikale reis langs zijn eigen oeuvre en de helden die hem inspireren. 
Achtergrondinformatie
Jett Rebel, geboren als Jelte Tuinstra, is een van de meest eigenzinnige en talentvolle artiesten in de Nederlandse muziekscene. Sinds zijn doorbraak in 2013 heeft hij talloze hits op zijn naam staan, waaronder "Do You Love Me At All", "Tonight" en "Good Boy". Zijn liveoptredens staan bekend om hun rauwe energie en ongeëvenaarde muzikaliteit. Jett Rebel is niet alleen een zanger, maar ook een multi-instrumentalist die zijn publiek telkens weer weet te verrassen met improvisaties en onverwachte muzikale wendingen. 
Muziekliefhebbers
Voor muziekliefhebbers in de regio Liemers is dit een kans om Jett Rebel van dichtbij te zien en te horen.  Met zijn unieke mix van talent, charme en energie staat Jett Rebel garant voor een fantastische avond uit, laat een woordvoerder van Het Musiater uit.
Praktische informatie
Het concert van Jett Rebel vindt plaats op donderdag 3 oktober 2024 in Het Musiater in Zevenaar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Kunstwerk! https://liemerskunstwerk.nl/theater/jett-rebel en kosten €29,75,- inclusief drankje.