Zevenaars college van B en W brengt carnavalsnummer uit

Foto: Ivo Mateman

Het college van B&W van de gemeente Zevenaar laat carnaval niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Onder de naam ‘De Poldermennekes’ is het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ geproduceerd.

Het nummer (met bijbehorende videoclip) is te beluisteren via www.zevenaar.nl en de social media kanalen van de gemeente. Liefhebbers kunnen het nummer eerdaags downloaden via Spotify.

Iessel en Olde Rien

In het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ worden, op een ludieke manier, alle twaalf de kernen van de gemeente bezongen. Van Herwen tot Angerlo en van Lobith tot Zevenaar. Het liedje wordt grotendeels in het dialect gezongen. Het nummer is geschreven door burgemeester Lucien van Riswijk. Zevenaarders Barth Glasbergen en Jan Willem Lamers hebben het liedje opgenomen en de videoclip is gemaakt door Sjoerd Geurts.

De Poldermennekes

Als artiestennaam is gekozen voor de carnavaleske naam ‘De Poldermennekes. Het nummer gaat namelijk over de polder en in het werk van de collegeleden moet er dagelijks gepolderd worden.

Spotify

Het carnavalsnummer van ‘De Poldermennekes’ is te beluisteren via www.zevenaar.nl en via de social media kanalen van de gemeente: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Liefhebbers, zoals inwoners en carnavalsverenigingen, kunnen het nummer vandaag of morgen gratis downloaden via Spotify.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen