Start herinrichting parkeerterrein Didamsestraat in Zevenaar

Foto: CCO

Het parkeerterrein aan de Didamsestraat in Zevenaar wordt door de gemeente Zevenaar aangepast.

Hierdoor ontstaat een goede en veilige verbinding van de fietsstraat naar het winkelgebied, laat de gemeente in een nieuwsverklaring weten.

Afgesloten

Ook wordt het parkeerterrein overzichtelijker voor automobilisten. Vanaf 2 april 2024 gaan de werkzaamheden van start. Het parkeerterrein is vanaf dan volledig afgesloten.

Planning

Om de herinrichting mogelijk te maken gaan verschillende partijen de komende periode op en rond het terrein aan de slag. Vanaf dinsdag 2 april (na het paasweekend) start A. Hak met werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur. Dit doen zij in opdracht van Vitens. Zij zorgen voor het vernieuwen van de oude waterleiding. Tegelijk met de werkzaamheden aan de waterleiding start Schagen Infra, in opdracht van de gemeente Zevenaar, met de nieuwe inrichting van het parkeerterrein. Het parkeerterrein is daarom vanaf 2 april niet meer te bereiken voor automobilisten. Het terrein is van april tot en met juni niet begaanbaar. Voetgangers en fietser (moeten afstappen) kunnen de Didamsestraat (centrum) bereiken via tijdelijke maatregelen. De werkzaamheden worden tussen 7.00 en 16.00 uur uitgevoerd en kunnen enige (geluid)hinder geven.

Tijdelijk minder parkeerplekken centrum

Vanwege de herinrichting van het parkeerterrein zijn er tijdelijk minder parkeerplekken voor bezoekers van het centrum beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen