Vier het Paasweekend bij Restaurant Het Arsenaal 1309

Foto: pr

advertorial

Van 28 maart tot en met 1 april biedt Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg mooie paasarrangementen. 

Het restaurant presenteert het volgende:

Drie gangen paas Lunchmenu 46,- p.p.

Trio van amuse

*

Selectie van het voorjaar

Groenten en fruit uit de moestuin van Ivo | ‘t Passion Hummelo

*

Tempeh van spliterwt of Kamperlam

Aardpeer van de BBQ | groene asperge | jus van getoaste groenten

*

Combinatie van fruit en drop

Duindoornbes | witte chocolade | zoethout

 

Reserveren kan via de website – hetarsenaal1309.nl

Kloosterstraat 15 | 6981CC | Doesburg

Michelin

Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland een drietal restaurants bekend die hun intrede doen in de Nederlandse versie van de bekende gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen een persoonlijke pagina op de website en de app van de Michelin Gids en zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Nieuw’-symbool. Of deze restaurants ook een Michelinster, een groene ster of een Bib Gourmand krijgen wordt tijdens de jaarlijkse Sterrenceremonie, die dit jaar plaatsvindt op 7 oktober in Maastricht, onthuld.

De Michelininspecteurs hebben voor januari 2024 ook Het Arsenaal in Doesburg opgenomen:

Het Arsenaal 1309, Doesburg

“Björn de Waal heeft een bijzondere relatie met groenten en fruit. Hij haalt ze zo lokaal mogelijk en laat hen de hoofdrol spelen in zijn creatieve keuken. Denk aan mandarijn in combinatie met gekonfijte kumquat, een luchtige espuma van mais, krokante aardappelkaantjes en zwarte truffel. De chef kookt bijvoorbeeld ook graag met wild, al spelen de groentegarnituren ook in die gerechten een voorname rol. Hij deed onder meer ervaring op bij groene Michelinster Bolenius, waar hij de visie van Dutch Cuisine leerde appreciëren. Dat merkt u aan de keuze om te koken met vooral Nederlandse producten. Een bezoek aan de pittoreske Hanzestad Doesburg is niet volledig zonder een etentje in dit voormalige klooster, een prachtige mix van oud en nieuw”, oordeelt Michelin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen